Низорал® Кеър козметичен тоник

Хидратира и облекчава сърбежа и раздразнението на скалпа

  • С натурални екстракти от магнолия и кактус с успокояващо действие

  • Има антибактериални свойства

  • Лесен за употреба, без измиване

  • Не омазнява косата, подходящ за ежедневна употреба

Начин на употреба:

Иновативният апликатор позволява лесно и прецизно приложение върху скалпа. Нанесете два пъти на ден или няколко пъти на ден, когато е необходимо, директно върху суха или мокра коса и масажирайте нежно. Не изплаквайте. Може да се използва преди изсушаване на косата. Низорал® Кеър козметичен тоник може да се използва в комбинация с други продукти за грижа за косата или стайлинг и е подходящ за всички видове коса.

Размери на опаковката

100ml

Козметичният тоник от експерта в грижата за скалпа Nizoral® Care, съдържа иновативен комплекс от натурални съставки за подобряване на комфорта на скалпа и за осезаемо облекчение на сърбеж и сухота. Леката, немазна текстура на този тоник е подходяща за ежедневна употреба.

Екстракт от кактус

Растението кактус е експерт в оцеляването дори в екстремни условия. Nizoral® Care козметичен тоник съдържа екстракт от кактус за поддържане на естествените защитни бариери на скалпа. Успокояващото му действие намалява сърбежа и възвръща нормалното състояние на скалпа.

Екстракт от магнолия

Екстрактът от това красиво растение се грижи за скалпа със своите специални успокояващи и хидратиращи свойства.

Пироктон-Оламин

Тази съставка е добре известна със своите антибактериални свойства, които могат да помогнат в случаите, когато е необходима по-интензивна грижа, например при пърхот.